Om Chrost & Ørbæk

Chrost&Ørbæk er en splinterny salon beliggende i Aalborg Vestby. Vi hører hjemme i HOUSE OF STYLE’s smukke lokaler, som vi deler med de dygtige piger fra Envy Studio.

Chrost&Ørbæk er bestående af et ungt kreativt team, som både har stor interesse for tidens trends og tendenser - men samtidig nyder at udføre helt klassiske behandlinger, som aldrig går af mode. Vi er specialister inden for balayage, glossinger, herreklip og styling. Vi videreudvikler os hele tiden med kurser inden for både hår, produkter og rådgivning.

Mangler du inspiration, så kig ind i salonen og få en snak. Vi står klar med råd og vejledning til netop dit hår. Du kan også booke en tid online eller på +45 61 31 21 45 .

 

Cindy Chrost har kæmpe flair for balayage, dameklip og styling. Hun elsker at inspirere folk til at prøve nye ting, og give kunderne smarte og nyttige tips til brug derhjemme. Cindy er super god til at hjælpe sine kunder ud af deres comfort-zone og dermed få det bedste frem i dem selv.

Julie Ørbæk har en særlig passion for herreklip, og naturlige farve-behandlinger - hvor ”colormelting” og balayage er hendes favoritter. Hun er salonens kreative sjæl, hvor hun især er dygtig til opsætninger.
Julie står altid klar med nye ideer der skræddersyes til lige netop dig.

Du finder Chrost & Ørbæk på både Instagram og Facebook!

Thrane.nu